KONSULT TILL VÄLETABLERAD REDOVISNINGSBYRÅ MALMÖ

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

REDOVISNINGSBYRÅ GROUP AB

REDOVISNINGSBYRÅ

Kommun: Malmö

Malmö Ekonomi AB är en välrenommerad redovisningsbyrå etablerad 1989 med planer på expansion.

Basen utgörs av klientredovisning för medelstora & mindre ägarledda företag.

Redovisningsbyrån sysslar även med löneadministration, skatter och konsultationer av olika slag , outsourcing av ekonomifunktioner . Goda karriärmöjligheter för rätt person.

Vi växer och söker nu ytterligare en Redovisningskonsult till vårt team. Som redovisningskonsult till vårt kontor kommer du att arbeta självständigt med att sköta löpande lönehantering, bokföring, bokslut, deklarationer samt arbete med årsredovisningar åt våra kunder. I ditt arbete har du även ansvar för externa kontakter med kunder, revisorer och myndigheter.

Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och har flera års erfarenhet av liknande arbete. Samt att du har gått en ekonomi utbildning . Vi söker dig som är självgående, pålitlig, förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Du är bra på att kommunicera samt att skapa goda relationer med kollegor, kunder och externa kontaktpersoner.

Du har mycket goda datakunskaper; program vi använder oss av är Fortnox, Visma Compact, Excel, Wolters byrå, bokslut och skatt samt SPCS lön.

Körkort är bra att ha för denna roll. Vi erbjuder dig en självständig och varierande roll i ett familjeföretag och växande företag. Vi har bra förmåner för våra anställda och vill att du ska trivas som anställd hos oss.

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

En tanke på “KONSULT TILL VÄLETABLERAD REDOVISNINGSBYRÅ MALMÖ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.